KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi

ELBİSTAN RADYO BİLSEM

Elbistan Radyo BİLSEM, 2021 'de kurulan internet tabanlı bir okul radyosudur.

Amacımız, okul bünyesinde öğrencilerimize "radyoculuğu" yaşatabilmek. Gelişen teknolojik imkanlarla, ilgili öğrencilerimize radyo yayını yaptırabilmek. Öğrencilerimize radyonun bir iletişim aracı olarak toplum üzerindeki etkisini fark ettirebilmek.

Elbistan Radyo BİLSEM; eğitime yön veren konuklar, öğretmenler, öğrencilerin hazırladıkları sunumlar, velilerle programların yeraldığı bir projedir. Program içeriklerinin hazırlanmasında aktif rol oynayan öğretmen ve öğrencilerimiz, seslerini online web sitemiz üzerinden duyurma ve radyoculuğun teknik bilgilerini öğrenme fırsatı yakalamaktadırlar.

Hayatımızın her anında bizimle var olabilen radyo, her daim güncelliğini korumuş en önemli kitle iletişim araçlarındandır. Elbistan Radyo BİLSEM ile öğrencilerimize hoşça vakit geçirebilecekleri, kendilerini özgür, keyifli ve heyecanlı hissedebilecekleri bir ortam sunmaktayız.

21-10-2022

Yayın: 21.10.2022 - Güncelleme: 21.10.2022 09:32 - Görüntülenme: 128