KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Okulumuz Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi İI Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA121-SCH-000060640 referans numaralı Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında işbaşı izleme faaliyeti için Romanya/ Targovişte şehrinde Buciumeni Scoala Gmnaziala okulunda çalışmalarına başlamıştır. Okulumuzu temsilen Merkez Müdürümüz Mehmet TURAÇ ve Müzik Öğretmenimiz Ömer Faruk ALPARSLAN  bir hafta boyuna proje kapsamında faaliyetler gerçekleştirecektir. Öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak öğrencileri belirlemek üzere tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlandı.