KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi

Ekm

"Zamanın başlangıcından itibaren, taş, demir, kâğıt ve kalem kullanarak hayatımızı değiştiren pek çok şey yaptık. Şimdi dünyamızın kodlarla şekillendiği farklı bir çağda yaşıyoruz. Farklı dönemlerde farklı iş ve becerilere ihtiyaç duyulur. Geleceğimizi şekillendirmek için kodlamayı öğrenelim."  Alessandro Bogliolo

Haz

Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi yıl sonu karma resim sergimizden kareler ve görsellere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK 16. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ

Adana bölge finalinde Elbistan Bilsemin büyük başarı elde etti. Matematik Alanından Danışmanlığını Duygu yeşil Baloğlu'nun yaptığı ve öğrenciler Oğuz Kaan Erata ile Halit Yusuf kılınç'ın hazırladığı "7 ile bölmeden kalan bulma" projesi Tübitak 16. Ortaokul araştırma projeleri Adana bölge finalinde 1807 proje arasında 2. Olarak büyük bir başarıya imza attı.

Derece alan bölgeye katılarak bizleri onurla temsil eden danışman öğretmenimiz , öğrencilerimiz ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ulusal kalite ödülünün ardından, İngilizce Öğretmenimiz Mediha YAĞCI'nın yürüttüğü M.A.R.S projesi Avrupa kalite ödülüyle ödüllendirildi. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi OynayaBİLSEM Projesi kapsamında Elbistan, Nurhak, Ekinözü, Göksün, Afşin ilçelerinde merkeze uzak olan Anaokullarını ziyaret ederek; Robotik kodlama, Matematik, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama, Teknoloji Tasarım, İngilizce branşlarında etkinlikler düzenlendi.

Haz

Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi resim bölümü öğrencilerinin yaptığı çalışmaların yer aldığı sergimiz açıldı.

Ock

MEB Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Özel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Mesleki ve Teknik Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamında kurumumuz tarafından Afşin, Elbistan , Göksun,Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde bulunan Meslek liseleri öğrenci ve öğretmenlerine yönelik olarak hazırlanan uzaktan eğitimler ara tatilde gerçekleştirilecektir.

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni Mediha Yağcı'nın yürüttüğü "81 İLİN GÖZÜNDEN SARIKAMIŞ" Etwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Projeye destek veren öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettik.